Η «Εισαγωγή στον Καφέ» απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γενικές γνώσεις για τον καφέ: καλλιέργεια, παραγωγή, βοτανικές ποικιλίες, επεξεργασία και γευσιγνωσία. Το εργαστήριο αυτό είναι ήδη διαθέσιμο στις εκπαιδεύσεις μας με τίτλο «Coffeology». Κατόπιν αιτήματος, μετά την εκπαίδευση μπορούμε να προγραμματίσουμε τις εξετάσεις πιστοποίησης.
Δεξιότητες Barista (Barista Skills ) – «Βασική Εκπαίδευση» .- Το επίπεδο αυτό απευθύνεται σε άτομα που είναι νέοι στη βιομηχανία καφέ και εστιάζει στις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ρυθμίσετε το μύλο σας, να φτιάξετε εσπρέσο και αφρόγαλα για καπουτσίνο. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία barista για αυτό το μάθημα.
Δεξιότητες Barista (Barista skills) – «Μεσαίο Επίπεδο» –Το επίπεδο αυτό παρέχει μια βαθύτερη γνώση για τον ίδιο τον καφέ και βασίζεται στις πρακτικές δεξιότητες που έλαβε κάποιος στη βασική εκπαίδευση. Παρουσιάζονται οι τεχνικές γάλακτος, συμπεριλαμβανομένης της τεχνικής του latte art, καθώς και θέματα υγιεινής και ασφάλειας, η εξυπηρέτηση πελατών και οι βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για άτομα που εργάζονται ήδη ως baristas.
Δεξιότητες Barista (Barista skills)- «Επαγγελματικό Επίπεδο»– Το επίπεδο αυτό είναι κατάλληλο για baristas με σημαντική εμπειρία που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση του Μεσαίου Επιπέδου επιτυχώς. Δίνει μια προοπτική σε επιστημονικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο διαχείρισης αναφορικά με τον καφέ και την παρασκευή ροφημάτων που έχουν βάση τον εσπρέσο.